Volgens het management staat het bedrijf ondanks de economische omstandigheden er goed voor. Toch is er besloten dat er niet te ambitieus wordt omgesprongen met winkelopeningen en uitbreidingen in bijvoorbeeld China.

De analisten van ABN Amro denken dat de aandelen op dit moment juist gewaardeerd zijn op 17,3x de winst van volgend jaar, vergeleken met 17x als historisch gemiddelde.

Verder heeft het aandeel de laatste tijd moeite om de sector bij te houden. Daarom verlagen zij hun advies van Kopen/Aanbevolen Lijst naar Houden.

Volgens het management staat het bedrijf ondanks de economische omstandigheden er goed voor. Toch is er besloten dat er niet te ambitieus wordt omgesprongen met winkelopeningen en uitbreidingen in bijvoorbeeld China. De analisten van ABN Amro denken dat de aandelen op dit moment juist gewaardeerd zijn op 17,3x de winst van volgend jaar, vergeleken met 17x als historisch gemiddelde. Verder heeft het aandeel de laatste tijd moeite om de sector bij te houden. Daarom verlagen zij hun advies van Kopen/Aanbevolen Lijst naar Houden.