Ook zal ABN Amro de schatting voor de concurrentiepositie van LVMH niet aanpassen, aangezien de deal niet resulteert in een operationele integratie of synergie.

Doordat de analisten van de bank met de waarderingsmethodologie kijken naar de operationele kasstroom voor rente, brengen zij geen wijzigingen aan in de schatting voor de fair value.

Het belang in Hermès genereerde alleen inkomsten uit dividenden, daardoor hebben zij deze nooit meegenomen in de schattingen.

Het belang in Hermès heeft de bank altijd gezien als non-operatieve langetermijn assets. Hierdoor is ook het assetbelang niet meegenomen in de schatting van ABN Amro.

Ook zal ABN Amro de schatting voor de concurrentiepositie van LVMH niet aanpassen, aangezien de deal niet resulteert in een operationele integratie of synergie. Doordat de analisten van de bank met de waarderingsmethodologie kijken naar de operationele kasstroom voor rente, brengen zij geen wijzigingen aan in de schatting voor de fair value. Het belang in Hermès genereerde alleen inkomsten uit dividenden, daardoor hebben zij deze nooit meegenomen in de schattingen. Het belang in Hermès heeft de bank altijd gezien als non-operatieve langetermijn assets. Hierdoor is ook het assetbelang niet meegenomen in de schatting van ABN Amro.