Het aandeel LVMH is in de ogen van ABN Amro een van de meest solide en stabiele manieren om te beleggen in de luxe goederensector.

De tweede kwartaalresultaten weerspiegelen de stabiliteit van diversiteit van de activiteiten van het concern. Doordat de organische omzet steeg, uitgezonderd dranken, zijn de zorgen over het afgelopen jaar ook verminderd.

De licht verbeterde omzet in het tweede kwartaal zorgde voor een zucht van verlichting bij analisten die bang waren voor groeivertraging. In het eerste halfjaar teerde de omzet 2% in door negatieve wisselkoerseffecten.

De organische omzetgroei verbeterde van 7 naar 9% . Selective Retailing spande de kroon met 20% organische omzetgroei, terwijl horloges en sieraden 3,8% inleverde maar wel positieve groei liet zien zonder negatieve wisselkoerseffecten van met name de Japanse yen.

Het aandeel LVMH is in de ogen van ABN Amro een van de meest solide en stabiele manieren om te beleggen in de luxe goederensector. De tweede kwartaalresultaten weerspiegelen de stabiliteit van diversiteit van de activiteiten van het concern. Doordat de organische omzet steeg, uitgezonderd dranken, zijn de zorgen over het afgelopen jaar ook verminderd. De licht verbeterde omzet in het tweede kwartaal zorgde voor een zucht van verlichting bij analisten die bang waren voor groeivertraging. In het eerste halfjaar teerde de omzet 2% in door negatieve wisselkoerseffecten. De organische omzetgroei verbeterde van 7 naar 9% . Selective Retailing spande de kroon met 20% organische omzetgroei, terwijl horloges en sieraden 3,8% inleverde maar wel positieve groei liet zien zonder negatieve wisselkoerseffecten van met name de Japanse yen.