Op waarderingsvlak bedraagt de verwachte koers/winstverhouding volgens Arnaud Delaunay van Leleux voor 2014 16 (het historisch gemiddelde is 19) tegen 18 keer voor de sector.

Daarnaast wijzen de waarderingsmodellen op een intrinsieke waarde van bijna 150 euro. Delaunay geeft een opbouwen advies in de zone van 120 euro : hierdoor heeft hij een veiligheidsmarge wegens de wat mindere kortetermijnvooruitzichten (= de impact van de lagere munten van de groeilanden). Het advies voor het aandeel luidt opbouwen.

Op waarderingsvlak bedraagt de verwachte koers/winstverhouding volgens Arnaud Delaunay van Leleux voor 2014 16 (het historisch gemiddelde is 19) tegen 18 keer voor de sector. Daarnaast wijzen de waarderingsmodellen op een intrinsieke waarde van bijna 150 euro. Delaunay geeft een opbouwen advies in de zone van 120 euro : hierdoor heeft hij een veiligheidsmarge wegens de wat mindere kortetermijnvooruitzichten (= de impact van de lagere munten van de groeilanden). Het advies voor het aandeel luidt opbouwen.