Luke Poloniecki (ING): "De resultaten van TiGenix over het voorbije boekjaar waren okay, maar de pret wordt natuurlijk gedrukt door de vereiste van een bijkomende studie in de Verenigde Staten. De vertraging voor de commercialisering van ChondroCelect kan oplopen tot vijf jaar."

Poloniecki verlaagt het advies voor het aandeel van kopen naar houden, terwijl het advies wordt teruggeschroefd van 6,60 naar 2,80 euro: "Mijn koersdoel voor TiGenix gaat inderdaad fors naar omlaag, waarbij ik ook nog eens rekening hou met een discount van 10% als gevolg van de gebrekkige visibiliteit bij het bedrijf. Er zijn een aantal risico's aan het aandeel verbonden, waaronder het gegeven dat TiGenix mogelijk nieuw geld zal moeten ophalen."

Luke Poloniecki (ING): "De resultaten van TiGenix over het voorbije boekjaar waren okay, maar de pret wordt natuurlijk gedrukt door de vereiste van een bijkomende studie in de Verenigde Staten. De vertraging voor de commercialisering van ChondroCelect kan oplopen tot vijf jaar." Poloniecki verlaagt het advies voor het aandeel van kopen naar houden, terwijl het advies wordt teruggeschroefd van 6,60 naar 2,80 euro: "Mijn koersdoel voor TiGenix gaat inderdaad fors naar omlaag, waarbij ik ook nog eens rekening hou met een discount van 10% als gevolg van de gebrekkige visibiliteit bij het bedrijf. Er zijn een aantal risico's aan het aandeel verbonden, waaronder het gegeven dat TiGenix mogelijk nieuw geld zal moeten ophalen."