Met de beursintroductie wil het bedrijf vers kapitaal ophalen om nieuwe geneesmiddelen verder te ontwikkelen. "De beursintroductie zal ons helpen Estelle, een geneesmiddel om menopauze te behandelen zonder risico op een trombose en dat ook als oraal anticonceptiemiddel zal dienen, verder te ontwikkelen", reageert Steven Peters, CFO bij Mithra op de site. Het product is nog niet op de markt, maar de studie- en ontwikkelingsfase verloopt voorspoedig.

Eerder raakte al bekend dat zakenman Marc Coucke ruim 40 miljoen euro in het Luikse bedrijf pompt, en voorzitter wordt van het strategisch comité om mee de beursgang te begeleiden.

ING Belgium en KBC Securities zitten in het syndicaat en zullen de operatie mee begeleiden. (Belga/NS)

Met de beursintroductie wil het bedrijf vers kapitaal ophalen om nieuwe geneesmiddelen verder te ontwikkelen. "De beursintroductie zal ons helpen Estelle, een geneesmiddel om menopauze te behandelen zonder risico op een trombose en dat ook als oraal anticonceptiemiddel zal dienen, verder te ontwikkelen", reageert Steven Peters, CFO bij Mithra op de site. Het product is nog niet op de markt, maar de studie- en ontwikkelingsfase verloopt voorspoedig. Eerder raakte al bekend dat zakenman Marc Coucke ruim 40 miljoen euro in het Luikse bedrijf pompt, en voorzitter wordt van het strategisch comité om mee de beursgang te begeleiden.ING Belgium en KBC Securities zitten in het syndicaat en zullen de operatie mee begeleiden. (Belga/NS)