Ludo Debever (Deceuninck):"We verhogen inderdaad de guidance, maar blijven anderzijds toch voorzichtig. Nu wordt uitgegaan van een eencijferige groei, waar voordien werd uitgegaan van een stabiele omzet. De zicht op het orderboek blijft beperkt, ondanks de betere gang van zaken. We stellen ons dus toch voorzichtig op wat betreft H2."

Deceuninck presteerde beter op alle markten, met uitzondering van Spanje, het Verenigd Koninkrijk en enkele kleinere Oost-Europese markten: "Spanje heeft nog steeds te lijden onder het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel, het land heeft zich daarvan nog niet volledig weten te herstellen. In het Verenigd Koninkrijk blijft de economische crisis voelbaar. Daarnaast stelden we in laatstgenoemd land een soort verzadiging van de PVC-markt vast."

Ludo Debever (Deceuninck):"We verhogen inderdaad de guidance, maar blijven anderzijds toch voorzichtig. Nu wordt uitgegaan van een eencijferige groei, waar voordien werd uitgegaan van een stabiele omzet. De zicht op het orderboek blijft beperkt, ondanks de betere gang van zaken. We stellen ons dus toch voorzichtig op wat betreft H2." Deceuninck presteerde beter op alle markten, met uitzondering van Spanje, het Verenigd Koninkrijk en enkele kleinere Oost-Europese markten: "Spanje heeft nog steeds te lijden onder het uiteenspatten van de vastgoedzeepbel, het land heeft zich daarvan nog niet volledig weten te herstellen. In het Verenigd Koninkrijk blijft de economische crisis voelbaar. Daarnaast stelden we in laatstgenoemd land een soort verzadiging van de PVC-markt vast."