Naast de concurrentie op middellange vluchten van Europese

prijsvechters neemt de concurrentie op de lange vluchten toe.

Niet alleen de maatschappijen uit het Midden Oosten leveren felle concurrentie, ook de Europese prijsvechters concurreren steeds meer op de aantrekkelijke transatlantische route.

Vanwege de moeilijke economische omstandigheden in Europa kiezen veel zakelijke reizigers in toenemende mate voor low cost carriers.

Theodoor Gilissen Bankiers verwacht dat deze reizigers ook bij een aantrekkende economie voor de prijsvechters blijven kiezen en heeft een advies niet aanbevolen voor dit aandeel.

Naast de concurrentie op middellange vluchten van Europese prijsvechters neemt de concurrentie op de lange vluchten toe. Niet alleen de maatschappijen uit het Midden Oosten leveren felle concurrentie, ook de Europese prijsvechters concurreren steeds meer op de aantrekkelijke transatlantische route. Vanwege de moeilijke economische omstandigheden in Europa kiezen veel zakelijke reizigers in toenemende mate voor low cost carriers. Theodoor Gilissen Bankiers verwacht dat deze reizigers ook bij een aantrekkende economie voor de prijsvechters blijven kiezen en heeft een advies niet aanbevolen voor dit aandeel.