Maar Peter Schiff, president van EuroPacific Capital, vreest wel voor het lot van de momentum aandelen. Die kunnen volgens Schiff vanaf de huidige koersniveaus zelfs nog verder dalen. Het ontsnappen van de lucht uit de zeepbel is precies bij die momentum aandelen begonnen.

De FED zal op een bepaald moment moeten toegeven dat ze fout was en het taperen stopzetten. Dat kan leiden tot een stijging van de commoditiesprijzen en tot een daling van de koers van de dollar. Schiff gelooft vooral dat de goudprijs ondanks de recente verkoopdruk nog over heel wat potentieel beschikt.

Maar Peter Schiff, president van EuroPacific Capital, vreest wel voor het lot van de momentum aandelen. Die kunnen volgens Schiff vanaf de huidige koersniveaus zelfs nog verder dalen. Het ontsnappen van de lucht uit de zeepbel is precies bij die momentum aandelen begonnen. De FED zal op een bepaald moment moeten toegeven dat ze fout was en het taperen stopzetten. Dat kan leiden tot een stijging van de commoditiesprijzen en tot een daling van de koers van de dollar. Schiff gelooft vooral dat de goudprijs ondanks de recente verkoopdruk nog over heel wat potentieel beschikt.