Hij is ere-voorzitter van het VBO en gedelegeerd bestuurder van Recticel n.v. (tot 1 april 2010). Daarnaast is hij bestuurder in verschillende andere ondernemingen zoals o.a. Ter Beke, Delhaize Groep en Spector Photo Group.

Hij werd geboren in 1947 als zoon van Izegemse zelfstandigen. In 1972 studeerde hij af als burgerlijk ingenieur in de scheikunde aan de Katholieke Universiteit Leuven.

Hij bouwde zijn carrière op bij Recticel waar hij sinds 1974 aan de slag is. Eerst als productie-ingenieur, daarna als algemeen directeur en bestuurder en sinds 1991 als gedelegeerd bestuurder.

Hij is ere-voorzitter van het VBO en gedelegeerd bestuurder van Recticel n.v. (tot 1 april 2010). Daarnaast is hij bestuurder in verschillende andere ondernemingen zoals o.a. Ter Beke, Delhaize Groep en Spector Photo Group. Hij werd geboren in 1947 als zoon van Izegemse zelfstandigen. In 1972 studeerde hij af als burgerlijk ingenieur in de scheikunde aan de Katholieke Universiteit Leuven. Hij bouwde zijn carrière op bij Recticel waar hij sinds 1974 aan de slag is. Eerst als productie-ingenieur, daarna als algemeen directeur en bestuurder en sinds 1991 als gedelegeerd bestuurder.