Kinepolis is volgens Luc Van der Elst sterk ondergewaardeerd: "De bezoekersaantallen vielen tijdens het eerste halfjaar mee, wat toch al een positief gegeven is. Het aandeel is mijn inziens sterk ondergewaardeerd, wat betekent dat de subsidiewaarde ver boven de huidige beurskoers ligt. De boekwaarde bedraagt 17 euro en daar moet dan nog eens rekening worden gehouden met de meerwaarde op het vastgoed. Uiteindelijk kom ik zo uit op een waarde per aandeel van ongeveer 27 euro."

De koers van Kinepolis is onder druk komen te staan, volgens sommige bronnen als gevolg van verkopen door een Frans beleggingsfonds. Luc Van der Elst: "Die verkoopdruk is inmiddels opgedroogd. Tijdens het hoogtepunt werden heel wat fondsen gedwongen om posities te liquideren en Kinepolis is daar mee het slachtoffer van geworden. Nu kunnen de resultaten weer op de voorgrond treden, met als gevolg dat een verdere stijging van de koers mogelijk is. Kinepolis is in mijn ogen momenteel een heel interessant aandeel."

Kinepolis is volgens Luc Van der Elst sterk ondergewaardeerd: "De bezoekersaantallen vielen tijdens het eerste halfjaar mee, wat toch al een positief gegeven is. Het aandeel is mijn inziens sterk ondergewaardeerd, wat betekent dat de subsidiewaarde ver boven de huidige beurskoers ligt. De boekwaarde bedraagt 17 euro en daar moet dan nog eens rekening worden gehouden met de meerwaarde op het vastgoed. Uiteindelijk kom ik zo uit op een waarde per aandeel van ongeveer 27 euro."De koers van Kinepolis is onder druk komen te staan, volgens sommige bronnen als gevolg van verkopen door een Frans beleggingsfonds. Luc Van der Elst: "Die verkoopdruk is inmiddels opgedroogd. Tijdens het hoogtepunt werden heel wat fondsen gedwongen om posities te liquideren en Kinepolis is daar mee het slachtoffer van geworden. Nu kunnen de resultaten weer op de voorgrond treden, met als gevolg dat een verdere stijging van de koers mogelijk is. Kinepolis is in mijn ogen momenteel een heel interessant aandeel."