Louis Cheung Chi Yan - Executive Director and Group President of Ping An - werd benoemd tot niet uitvoerend bestuurder van Fortis in april 2008.

De Raad van Bestuur heeft zeer veel profijt gehad van de ruime ervaring van de heer Cheung in de groeimarkten waar Fortis actief was.

De Raad van Bestuur wenst de heer Cheung te bedanken voor zijn toewijding en vastberadenheid in de bijzonder uitdagende omstandigheden waarin Fortis moest opereren gedurende zijn periode als niet uitvoerend bestuurder.

De heer Andrew Spencer Doman - die door Ping An was voorgedragen als kandidaat voor de Raad van Bestuur van Fortis - heeft zijn kandidatuur ingetrokken.

Louis Cheung Chi Yan - Executive Director and Group President of Ping An - werd benoemd tot niet uitvoerend bestuurder van Fortis in april 2008. De Raad van Bestuur heeft zeer veel profijt gehad van de ruime ervaring van de heer Cheung in de groeimarkten waar Fortis actief was. De Raad van Bestuur wenst de heer Cheung te bedanken voor zijn toewijding en vastberadenheid in de bijzonder uitdagende omstandigheden waarin Fortis moest opereren gedurende zijn periode als niet uitvoerend bestuurder.De heer Andrew Spencer Doman - die door Ping An was voorgedragen als kandidaat voor de Raad van Bestuur van Fortis - heeft zijn kandidatuur ingetrokken.