Lotus Bakeries en de aandeelhouders van Biscuiterie Willems hebben een bindende overeenkomst gesloten met het oog op de overname van Biscuiterie Willems BVBA en B.W.I. BVBA.

Biscuiterie Willems is een professionele organisatie, waar speculoos geproduceerd wordt van goede kwaliteit, in een moderne, en in hoge mate, geautomatiseerde fabriek in Eeklo.

Biscuiterie Willems realiseert een omzet van ruim € 23 Mln en een recurrente EBITDA van circa 21%. Voor Lotus Bakeries is speculoos de belangrijkste productgroep en is het dé groeimotor van de afgelopen jaren, en dit voornamelijk buiten België.

Gezien het strategisch belang van speculoos zijn er de afgelopen jaren forse inspanningen geleverd op gebied van sales en marketing ter stimulatie van de verdere ontwikkeling en groei van speculoos.

Daarnaast werden er onlangs aanzienlijke investeringen in productie-efficiëntie en capaciteitsuitbreiding in de fabriek in Lembeke gerealiseerd.

Lotus Bakeries en de aandeelhouders van Biscuiterie Willems hebben een bindende overeenkomst gesloten met het oog op de overname van Biscuiterie Willems BVBA en B.W.I. BVBA. Biscuiterie Willems is een professionele organisatie, waar speculoos geproduceerd wordt van goede kwaliteit, in een moderne, en in hoge mate, geautomatiseerde fabriek in Eeklo. Biscuiterie Willems realiseert een omzet van ruim € 23 Mln en een recurrente EBITDA van circa 21%. Voor Lotus Bakeries is speculoos de belangrijkste productgroep en is het dé groeimotor van de afgelopen jaren, en dit voornamelijk buiten België. Gezien het strategisch belang van speculoos zijn er de afgelopen jaren forse inspanningen geleverd op gebied van sales en marketing ter stimulatie van de verdere ontwikkeling en groei van speculoos. Daarnaast werden er onlangs aanzienlijke investeringen in productie-efficiëntie en capaciteitsuitbreiding in de fabriek in Lembeke gerealiseerd.