Deze joint venture zal zich op een exclusieve basis toeleggen op de verdere commercialisatie, groei en ontwikkeling van Lotus Bakeries in China. De joint venture zal gevestigd zijn in Shanghai.

Goodwell China is vandaag reeds de invoerder van onder meer Lotus in China en realiseerde een significante groei met Lotus speculoos.

Met de oprichting van de nieuwe vennootschap Lotus Bakeries China wordt gekozen voor een team dat zich enkel én alleen focust op de verdere uitbouw van Lotus. Het Management en de Raad van Bestuur van Lotus Bakeries zijn dan ook verheugd met deze belangrijke strategische stap in China.

De planning bestaat er in om vanaf juli 2013 van start te gaan met de commercialisatie van Lotus via de nieuwe joint venture vennootschap.

De Nederlander Ronald Drieduite, momenteel Corporate Directeur EMEA binnen het Executief Comité, zal worden aangesteld als General Manager van Lotus Bakeries China en zal verhuizen naar Shanghai.

Deze joint venture zal zich op een exclusieve basis toeleggen op de verdere commercialisatie, groei en ontwikkeling van Lotus Bakeries in China. De joint venture zal gevestigd zijn in Shanghai. Goodwell China is vandaag reeds de invoerder van onder meer Lotus in China en realiseerde een significante groei met Lotus speculoos. Met de oprichting van de nieuwe vennootschap Lotus Bakeries China wordt gekozen voor een team dat zich enkel én alleen focust op de verdere uitbouw van Lotus. Het Management en de Raad van Bestuur van Lotus Bakeries zijn dan ook verheugd met deze belangrijke strategische stap in China. De planning bestaat er in om vanaf juli 2013 van start te gaan met de commercialisatie van Lotus via de nieuwe joint venture vennootschap. De Nederlander Ronald Drieduite, momenteel Corporate Directeur EMEA binnen het Executief Comité, zal worden aangesteld als General Manager van Lotus Bakeries China en zal verhuizen naar Shanghai.