Bovendien zou de economische groei niet gepaard gaan met een noemenswaardige stijging van de inflatie, die zou binnen de door de FED opgelegde vork blijven. Ook het quantitative easing programma en de zero interest rate policy (QE en ZIRP) zouden nauwelijks gevolgen hebben op het vlak van inflatie.

Loochenen van de inflatie is bijna misdadig te noemen, als we heel wat economen mogen geloven. In verschillende asset klassen is wel degelijk sprake van hoge inflatie en het lijkt slechts een kwestie van tijd te worden alvorens die in de rest van het systeem zal doorsijpelen.

Bovendien zou de economische groei niet gepaard gaan met een noemenswaardige stijging van de inflatie, die zou binnen de door de FED opgelegde vork blijven. Ook het quantitative easing programma en de zero interest rate policy (QE en ZIRP) zouden nauwelijks gevolgen hebben op het vlak van inflatie. Loochenen van de inflatie is bijna misdadig te noemen, als we heel wat economen mogen geloven. In verschillende asset klassen is wel degelijk sprake van hoge inflatie en het lijkt slechts een kwestie van tijd te worden alvorens die in de rest van het systeem zal doorsijpelen.