Steeds meer Londenaren worden gedwongen om uit te wijken naar naburige steden omdat ze er niet meer in slagen om de hoge vastgoedprijzen te betalen. De kloof tussen Londens vastgoed en huizen en appartementen in andere delen van het Verenigd Koninkrijk is historisch hoog geworden.

Volgens Goldfarb is daar maar één verklaring voor bij de hand: Londens vastgoed wordt als een vorm van reservemunt gebruikt. Als reden wordt verwezen naar de voordelige vastgoedbelasting die de Britse hoofdstad hanteert en die haar een voorsprong bezorgt ten opzichte van andere steden.

Steeds meer Londenaren worden gedwongen om uit te wijken naar naburige steden omdat ze er niet meer in slagen om de hoge vastgoedprijzen te betalen. De kloof tussen Londens vastgoed en huizen en appartementen in andere delen van het Verenigd Koninkrijk is historisch hoog geworden. Volgens Goldfarb is daar maar één verklaring voor bij de hand: Londens vastgoed wordt als een vorm van reservemunt gebruikt. Als reden wordt verwezen naar de voordelige vastgoedbelasting die de Britse hoofdstad hanteert en die haar een voorsprong bezorgt ten opzichte van andere steden.