Beleggers zouden zich wellicht kunnen richten op meer aantrekkelijke relatieve waarde mogelijkheden die nog altijd buiten de geldmarkt bestaan.

De voorgestelde wijzigingen in de Amerikaanse regelgeving, die vanaf juli in werking zouden kunnen treden, staan banken toe om rente te betalen op commerciële deposito's voor betaalrekeningen (zoals zakelijke rekeningen). Dit zou een nieuwe mijlpaal kunnen zijn voor liquiditeitsbeheer.

Oplossingen voor liquiditeitsbeheer die verschillende soorten 'same-day' liquiditeit combineren met kortlopende liquiditeit, kunnen beleggers een mogelijkheid bieden om defensief te zijn en tegelijkertijd een redelijke opbrengst te genereren die past bij de risico's.

Beleggers zouden zich wellicht kunnen richten op meer aantrekkelijke relatieve waarde mogelijkheden die nog altijd buiten de geldmarkt bestaan. De voorgestelde wijzigingen in de Amerikaanse regelgeving, die vanaf juli in werking zouden kunnen treden, staan banken toe om rente te betalen op commerciële deposito's voor betaalrekeningen (zoals zakelijke rekeningen). Dit zou een nieuwe mijlpaal kunnen zijn voor liquiditeitsbeheer. Oplossingen voor liquiditeitsbeheer die verschillende soorten 'same-day' liquiditeit combineren met kortlopende liquiditeit, kunnen beleggers een mogelijkheid bieden om defensief te zijn en tegelijkertijd een redelijke opbrengst te genereren die past bij de risico's.