Het contact met Zetes was snel gemaakt toen Vanity Fair haar distributie wilde optimaliseren en een hoger serviceniveau aan haar distributiekanalen wilde bieden.

De Zetes voice oplossing 3iV Crystal wordt gebruikt voor het automatiseren van de picking and cross-docking processen in het 8000m² grote centrale warehouse van Vanity Fair Brands Lingerie Europe in Igualada, Spanje.

Alle merken van het bedrijf worden van hieruitgedistribueerd. De site in Igualada verzendt tussen de 15.000 en 25.000 items per dag.

Het contact met Zetes was snel gemaakt toen Vanity Fair haar distributie wilde optimaliseren en een hoger serviceniveau aan haar distributiekanalen wilde bieden. De Zetes voice oplossing 3iV Crystal wordt gebruikt voor het automatiseren van de picking and cross-docking processen in het 8000m² grote centrale warehouse van Vanity Fair Brands Lingerie Europe in Igualada, Spanje. Alle merken van het bedrijf worden van hieruitgedistribueerd. De site in Igualada verzendt tussen de 15.000 en 25.000 items per dag.