Ligt er een lading dynamiet onder de beurzen verstopt? Volgens Boockvar is dat inderdaad het geval. Het aantal bulls overtreft volgens de data verstrekt door Investors Intelligence het aantal bears met een nooit geziene marge en dat is een situatie die niet kan blijven duren.

Boockvar houdt zijn hart vast voor het moment wanneer het tij gaat keren. Op dat moment kunnen de zaken razendsnel veranderen, in een mum van tijd kunnen we een correctie krijgen zoals we er in jaren geen gezien meer hebben. Hoe groot die correctie wordt, zal afhangen van de omstandigheden op dat moment.

Ligt er een lading dynamiet onder de beurzen verstopt? Volgens Boockvar is dat inderdaad het geval. Het aantal bulls overtreft volgens de data verstrekt door Investors Intelligence het aantal bears met een nooit geziene marge en dat is een situatie die niet kan blijven duren. Boockvar houdt zijn hart vast voor het moment wanneer het tij gaat keren. Op dat moment kunnen de zaken razendsnel veranderen, in een mum van tijd kunnen we een correctie krijgen zoals we er in jaren geen gezien meer hebben. Hoe groot die correctie wordt, zal afhangen van de omstandigheden op dat moment.