Philips is van plan een belang in het zelfstandige bedrijf aan te houden. Binnen de Lighting-divisie zal de focus meer komen te liggen op complete led-verlichtingssystemen en diensten. Ook komt er meer focus op led-lampen voor de zakelijke en de consumentenmarkt.

ABN Amro gelooft dat dit een mooie stap is voor Philips. Het past bovendien bij de visie van de bank, waarbij men verwacht dat Philips meer waarde gaat creëren voor aandeelhouders. Philips volgt met deze stap Siemens, die eerder Osram Light naar de beurs bracht. Het koopadvies blijft gehandhaafd.

Philips is van plan een belang in het zelfstandige bedrijf aan te houden. Binnen de Lighting-divisie zal de focus meer komen te liggen op complete led-verlichtingssystemen en diensten. Ook komt er meer focus op led-lampen voor de zakelijke en de consumentenmarkt. ABN Amro gelooft dat dit een mooie stap is voor Philips. Het past bovendien bij de visie van de bank, waarbij men verwacht dat Philips meer waarde gaat creëren voor aandeelhouders. Philips volgt met deze stap Siemens, die eerder Osram Light naar de beurs bracht. Het koopadvies blijft gehandhaafd.