Marc Faber, uitgever van het Gloom, Boom and Doom Report, is van mening dat op de huidige koersniveaus winstnemingen op beperkte schaal vallen aan te raden. Hij verwacht dat de Amerikaanse beurzen aan de vooravond een correctie staan.

Faber is van mening dat de Amerikaanse beurzen technisch oververkocht zijn en dat er zich op dit moment weinig kansen aanbieden. Hij heeft op dit moment geen koopkandidaten op zijn favoriete lijstje staan.

Faber is van mening dat er een fifty-fifty kans is dat we nog geen bodem op de beurzen hebben gezien. Een correctie van 10 tot 20% lijkt logisch, maar daarna zal FED-voorzitter de markten met liquiditeiten overspoelen, waarna de koersen opnieuw gaan stijgen.

Faber ziet niettemin toch een beurs waar kansen weggelegd zijn en dat is momenteel Japan. Na een berenmarkt die 20 jaar heeft geduurd en ondanks de hoge schulden die de Japanse overheid heeft opgebouwd, zijn op deze beurs nog steeds kansen weggelegd. Hij is van mening dat Japanse aandelen momenteel één van de beste beleggingskansen bieden.

Marc Faber, uitgever van het Gloom, Boom and Doom Report, is van mening dat op de huidige koersniveaus winstnemingen op beperkte schaal vallen aan te raden. Hij verwacht dat de Amerikaanse beurzen aan de vooravond een correctie staan. Faber is van mening dat de Amerikaanse beurzen technisch oververkocht zijn en dat er zich op dit moment weinig kansen aanbieden. Hij heeft op dit moment geen koopkandidaten op zijn favoriete lijstje staan. Faber is van mening dat er een fifty-fifty kans is dat we nog geen bodem op de beurzen hebben gezien. Een correctie van 10 tot 20% lijkt logisch, maar daarna zal FED-voorzitter de markten met liquiditeiten overspoelen, waarna de koersen opnieuw gaan stijgen. Faber ziet niettemin toch een beurs waar kansen weggelegd zijn en dat is momenteel Japan. Na een berenmarkt die 20 jaar heeft geduurd en ondanks de hoge schulden die de Japanse overheid heeft opgebouwd, zijn op deze beurs nog steeds kansen weggelegd. Hij is van mening dat Japanse aandelen momenteel één van de beste beleggingskansen bieden.