De geconsolideerde omzet in 2009 bedroeg 111,21 miljoen euro, een daling met 1,9 % t.o.v. het jaar voordien. Van deze omzet vertegenwoordigden de business units "koffieservice" en "kunststofverpakkingen" beide 50 %.

De omzet van de koffieserviceafdeling bleef nagenoeg status-quo. Dit status-quo werd gerealiseerd ondanks een gemiddelde koers van het Britse pond die in 2009 11 % lager lag dan vorig jaar. Zowel in Duitsland als in Frankrijk wist Miko een mooie groei te realiseren met een respectievelijke vooruitgang van 12 % en 5 %.

De kunststofverpakkingsafdeling kende een omzetdaling met 3,8 %. Dit is een gevolg van de daling van de grondstoffenprijzen waardoor de producten goedkoper werden. Het productiecentrum in Polen zette een groei van 43 % neer.

Dit is dankzij de voorbije mooie zomer, die leidde tot een gestegen vraag naar ijsroomdozen vanuit Duitsland, en het op volle snelheid komen het vroeger ingehaalde margarineproject.

De financiële resultaten van 2009 zullen worden gepubliceerd einde maart 2010.

De geconsolideerde omzet in 2009 bedroeg 111,21 miljoen euro, een daling met 1,9 % t.o.v. het jaar voordien. Van deze omzet vertegenwoordigden de business units "koffieservice" en "kunststofverpakkingen" beide 50 %. De omzet van de koffieserviceafdeling bleef nagenoeg status-quo. Dit status-quo werd gerealiseerd ondanks een gemiddelde koers van het Britse pond die in 2009 11 % lager lag dan vorig jaar. Zowel in Duitsland als in Frankrijk wist Miko een mooie groei te realiseren met een respectievelijke vooruitgang van 12 % en 5 %. De kunststofverpakkingsafdeling kende een omzetdaling met 3,8 %. Dit is een gevolg van de daling van de grondstoffenprijzen waardoor de producten goedkoper werden. Het productiecentrum in Polen zette een groei van 43 % neer. Dit is dankzij de voorbije mooie zomer, die leidde tot een gestegen vraag naar ijsroomdozen vanuit Duitsland, en het op volle snelheid komen het vroeger ingehaalde margarineproject. De financiële resultaten van 2009 zullen worden gepubliceerd einde maart 2010.