Deze lichte daling is het gevolg van de investeringen in de loop van het halfjaar in lijn met de lancering van het strategisch plan en de terugkeer van de meer traditionele seizoensschommeling van het resultaat (het eerste halfjaar van 2012 was bijzonder sterk met een courant bedrijfsresultaat van 35% op jaarbasis tegenover 28% in 2011).

Dit resultaat halverwege het boekjaar ligt in de lijn met de verwachtingen van het management en staat Econocom toe haar jaardoelstellingen voor zowel interne als externe groei van de omzet en het courante bedrijfsresultaat te bevestigen.

Deze lichte daling is het gevolg van de investeringen in de loop van het halfjaar in lijn met de lancering van het strategisch plan en de terugkeer van de meer traditionele seizoensschommeling van het resultaat (het eerste halfjaar van 2012 was bijzonder sterk met een courant bedrijfsresultaat van 35% op jaarbasis tegenover 28% in 2011). Dit resultaat halverwege het boekjaar ligt in de lijn met de verwachtingen van het management en staat Econocom toe haar jaardoelstellingen voor zowel interne als externe groei van de omzet en het courante bedrijfsresultaat te bevestigen.