Voor de eerste vier maanden van 2009 kende Lotus Bakeries een lichte groei. Deze groei werd enerzijds getemperd door de desinvestering in Harry's Benelux (voorverpakte broodproducten en viennoiserie), en anderzijds verhoogd doordat de omzet van Anna's meegeconsolideerd werd vanaf december 2008.

De bruto verkoopmarge ligt in dezelfde lijn als vorig jaar.
De huidige economische omstandigheden zorgen er evenwel voor dat het moeilijk is om specifieke prognoses voorop te stellen.

Zoals vroeger aangehaald blijft Lotus Bakeries wel vol vertrouwen dat de fundamenten aanwezig zijn om op termijn verder te groeien in omzet en rentabiliteit.

Voor de eerste vier maanden van 2009 kende Lotus Bakeries een lichte groei. Deze groei werd enerzijds getemperd door de desinvestering in Harry's Benelux (voorverpakte broodproducten en viennoiserie), en anderzijds verhoogd doordat de omzet van Anna's meegeconsolideerd werd vanaf december 2008.De bruto verkoopmarge ligt in dezelfde lijn als vorig jaar. De huidige economische omstandigheden zorgen er evenwel voor dat het moeilijk is om specifieke prognoses voorop te stellen.Zoals vroeger aangehaald blijft Lotus Bakeries wel vol vertrouwen dat de fundamenten aanwezig zijn om op termijn verder te groeien in omzet en rentabiliteit.