De vraag daalde tijdens het voorbije kwartaal, wat zich vertaalde in lagere volumes. Die volumes zouden inmiddels een bodem heben bereikt. De EBIT-daling zou tijdens de tweede helft van het jaar afvlakken.

Eerder had het bedrijf al aangekondigd dat de nettowinst hoger zou uitkomen als gevolg van de verkoop van put-opties op Deutsche Postbank.

De EBIT was over het eerste kwartaal licht positief, dit ondanks zware reorganisatiekosten. De 'gezuiverde' EBIT daalde met minder dan 50% tijdens het eerste kwartaal.

De vraag daalde tijdens het voorbije kwartaal, wat zich vertaalde in lagere volumes. Die volumes zouden inmiddels een bodem heben bereikt. De EBIT-daling zou tijdens de tweede helft van het jaar afvlakken. Eerder had het bedrijf al aangekondigd dat de nettowinst hoger zou uitkomen als gevolg van de verkoop van put-opties op Deutsche Postbank. De EBIT was over het eerste kwartaal licht positief, dit ondanks zware reorganisatiekosten. De 'gezuiverde' EBIT daalde met minder dan 50% tijdens het eerste kwartaal.