Niettemin begint de Nederlandse hoofdindex met een stand van ruim 367 punten in de buurt te komen van de volgende weerstand op 372,20.

De beurzen konden volgens ABN Amro niet veel richting ontlenen aan het macro-economisch nieuws. Gemeten aan de opinie van inkoopmanagers blijven de verwachtingen van ondernemers positief hoewel de index van de Amerikaanse dienstensector gevoelig daalde, zij het vanaf een zeer hoog niveau.

Niettemin tempert dat enigszins de positieve verwachtingen van de analisten van de bank over de Amerikaanse arbeidsmarkt.

Niettemin begint de Nederlandse hoofdindex met een stand van ruim 367 punten in de buurt te komen van de volgende weerstand op 372,20. De beurzen konden volgens ABN Amro niet veel richting ontlenen aan het macro-economisch nieuws. Gemeten aan de opinie van inkoopmanagers blijven de verwachtingen van ondernemers positief hoewel de index van de Amerikaanse dienstensector gevoelig daalde, zij het vanaf een zeer hoog niveau. Niettemin tempert dat enigszins de positieve verwachtingen van de analisten van de bank over de Amerikaanse arbeidsmarkt.