Van grote verliezen is voorlopig geen sprake, de Footsie zou in Londen een verlies van 10 punten laten optekenen. Dat stemt overeen met een daling van ongeveer een kwart procent.

In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 11 punten en van een verlies van 13 punten.

De Aziatische beurzen waren vanmorgen over het algemeen zwak gestemd. Zowel de Griekse begrotingscrisis als tegenvallende winstvooruitzichten bij enkele Amerikaanse bedrijven spelen een rol in het verhaal.

Van grote verliezen is voorlopig geen sprake, de Footsie zou in Londen een verlies van 10 punten laten optekenen. Dat stemt overeen met een daling van ongeveer een kwart procent. In het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 11 punten en van een verlies van 13 punten. De Aziatische beurzen waren vanmorgen over het algemeen zwak gestemd. Zowel de Griekse begrotingscrisis als tegenvallende winstvooruitzichten bij enkele Amerikaanse bedrijven spelen een rol in het verhaal.