De Footsie 100 in Londen zou ongeveer 15 tot 18 punten lager gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 7 tot 9 punten en een verlies van 9 tot 12 punten.

De huidige correctie op de beurzen heeft vooral te maken met de vrees dat het herstel van de wereldeconomie gaat doodbloeden.

De banksector zal eens te meer in het middelpunt van de belangstelling aan na het bericht dat CIT Group in de Verenigde Staten chapter 11 heeft moeten aanvragen.

De Footsie 100 in Londen zou ongeveer 15 tot 18 punten lager gaan openen, in het geval van de DAX in Frankfurt en de CAC in Parijs zou er respectievelijk sprake zijn van een verlies van 7 tot 9 punten en een verlies van 9 tot 12 punten. De huidige correctie op de beurzen heeft vooral te maken met de vrees dat het herstel van de wereldeconomie gaat doodbloeden. De banksector zal eens te meer in het middelpunt van de belangstelling aan na het bericht dat CIT Group in de Verenigde Staten chapter 11 heeft moeten aanvragen.