Euro kan come-back boven 1,30 dollar niet realiseren

Op de valutamarkten is de koersdruk voor de euro nog niet weggevallen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2969 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,775%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1702,70 dollar betaald, of bijna 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 88 dollar betaald, of nogmaals bijna een halve dollar minder dan de slotkoers op dinsdagavond.

Euro kan come-back boven 1,30 dollar niet realiserenOp de valutamarkten is de koersdruk voor de euro nog niet weggevallen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2969 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,775%, of ruim een half procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goud en olie goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond 1702,70 dollar betaald, of bijna 6 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens opnieuw goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 88 dollar betaald, of nogmaals bijna een halve dollar minder dan de slotkoers op dinsdagavond.