Euro valt terug onder 1,30 dollar

Op de valutamarkten moest de euro fors terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2940 dollar betaald, of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,45%, of ruim 1,50% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs volgt het goede voorbeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1262 dollar betaald, of een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald of één procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug onder 1,30 dollar Op de valutamarkten moest de euro fors terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2940 dollar betaald, of zowat anderhalf procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,45%, of ruim 1,50% meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs volgt het goede voorbeeld Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1262 dollar betaald, of een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald of één procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.