Euro blijft onder 1,32 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3383 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,334%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs volgt het goede voorbeeld

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro blijft onder 1,32 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3383 dollar betaald, of fracties van een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,334%, of ruim 1% meer dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs volgt het goede voorbeeld Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1290 dollar betaald, of een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 94,50 dollar betaald of ruim driekwart procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.