Euro blijft onder 1,34 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3369 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,44%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of fracties van procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.

Euro blijft onder 1,34 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw wat terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3369 dollar betaald, of bijna een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,44%, of bijna 1% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1310 dollar betaald, of fracties van procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 97,50 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van maandagavond.