Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3612 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,552%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs lager, olieprijs maakt slippertje

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105,75 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3612 dollar betaald, of minder dan een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,552%, of bijna anderhalf procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs lager, olieprijs maakt slippertje Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1318 dollar betaald, of bijna een half procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 105,75 dollar betaald of ruim driekwart procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.