Euro houdt stand boven 1,36 dollar

Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3628 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,593%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs trekt licht aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1247 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd ook goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,75 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,36 dollar Op de valutamarkten bleef de euro dicht bij huis, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3628 dollar betaald, of minder dan een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,593%, of ruim 2% meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs opnieuw iets hoger, olieprijs trekt licht aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1247 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd ook goedkoper, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102,75 dollar betaald of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.