Euro houdt stand boven 1,37 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro af en weer wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3713 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,54%, of bijna 3% procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs trekt lichtjes aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1306 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) trok lichtjes aan, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven 1,37 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro af en weer wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3713 dollar betaald, of fracties van procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,54%, of bijna 3% procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs trekt lichtjes aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1306 dollar betaald, of bijna een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) trok lichtjes aan, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 102 dollar betaald of bijna een half procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.