Euro houdt stand boven 1,385 dollar

Op de valutamarkten krijgt de euro nog heel wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3869 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,591%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs trekt lichtjes aan

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1300 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) trok lichtjes aan, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven 1,385 dollar Op de valutamarkten krijgt de euro nog heel wat bewegingsvrijheid, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3869 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,591%, of ruim een half procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs opnieuw hoger, olieprijs trekt lichtjes aan Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1300 dollar betaald, of ruim een procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) trok lichtjes aan, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 100 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.