Euro houdt stand boven kaap van 1,37 dollar

Op de valutamarkten kon de euro een lichte winst pakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3738 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,734%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goudprijs weer hoger, olieprijs lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1324 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 102,25 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,37 dollar Op de valutamarkten kon de euro een lichte winst pakken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3738 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,734%, of bijna driekwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goudprijs weer hoger, olieprijs lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1324 dollar betaald, of zowat een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ongeveer 102,25 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.