Euro houdt stand boven kaap van 1,35 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein terugwinnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3535 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,667%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag.

Goudprijs fractioneel hoger, olieprijs min of meer stabiel

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1258 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro houdt stand boven kaap van 1,35 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein terugwinnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3535 dollar betaald, of bijna een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,667%, of ruim anderhalf procent meer dan het slotniveau van dinsdag. Goudprijs fractioneel hoger, olieprijs min of meer stabiel Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1258 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) bleef min of meer ter plaatse trappelen, voor een vat ruwe olie werd iets meer dan 97 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.