Euro nadert kaap van 1,36 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3588 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,775%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs op zoek naar bodem, olieprijs weer hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1223 dollar betaald, of bijna enkele dollars meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 96 dollar betaald of bijna 2,50% meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro nadert kaap van 1,36 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer wat terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3588 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,775%, of ruim 1% minder dan het slotniveau van maandag. Goudprijs op zoek naar bodem, olieprijs weer hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1223 dollar betaald, of bijna enkele dollars meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd anderzijds duurder, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets meer dan 96 dollar betaald of bijna 2,50% meer dan de slotkoers van maandagavond.