Euro houdt stand boven 1,35 dollar

Op de valutamarkten kon de euro opnieuw terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3538 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,710%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van maandag.

Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs krabbelt overeind

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurer, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 94 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.

Euro houdt stand boven 1,35 dollar Op de valutamarkten kon de euro opnieuw terrein winnen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3538 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,710%, of ruim een procent meer dan het slotniveau van maandag. Goudprijs min of meer stabiel, olieprijs krabbelt overeind Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1275 dollar betaald, of zowat een kwart procent meer dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens iets duurer, voor een vat ruwe olie werd opnieuw iets minder dan 94 dollar betaald of een kwart procent meer dan de slotkoers van maandagavond.