Euro botst tegen kaap van 1,3350 dollar

Op de valutamarkten ging de euro wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3341 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,580%, of een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud iets duurder, olie stijgt fors in prijs

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1315 dollar betaald, wat enkele dollars meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 106 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro botst tegen kaap van 1,3350 dollar Op de valutamarkten ging de euro wat lager, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3341 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,580%, of een kwart procent minder dan het slotniveau van donderdag. Goud iets duurder, olie stijgt fors in prijs Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1315 dollar betaald, wat enkele dollars meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd fors duurder, voor een vat ruwe olie iets meer dan 106 dollar betaald of ruim 2,50% meer dan de slotkoers van donderdagavond.