Euro baant zich een weg boven 1,33 dollar

Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3340 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag.

Goud wat duurder, olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1285 dollar betaald, wat enkele dollars meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.

Euro baant zich een weg boven 1,33 dollar Op de valutamarkten ging de euro opnieuw hoger, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3340 dollar betaald, of ruim een kwart procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,60%, of anderhalf procent minder dan het slotniveau van dinsdag. Goud wat duurder, olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1285 dollar betaald, wat enkele dollars meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd goedkoper, voor een vat ruwe olie iets meer dan 104 dollar betaald of ruim een procent meer dan de slotkoers van dinsdagavond.