Euro weer boven 1,29 dollar

Op de valutamarkten kon de euro zich opnieuw manifesteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2936 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,023%, of iets minder dan het slotniveau van donderdag.

Goud flink hoger, olie eveneens wat hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 25 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd wat minder dan 95 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro weer boven 1,29 dollar Op de valutamarkten kon de euro zich opnieuw manifesteren, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2936 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,023%, of iets minder dan het slotniveau van donderdag. Goud flink hoger, olie eveneens wat hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1390 dollar betaald, wat neerkomt op bijna 25 dollar meer ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd wat minder dan 95 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van donderdagavond.