Euro stoot verder door boven 1,30 dollar

Op de valutamarkten kon de euro weer een kleine vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,308 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2%, of bijna 2% onder dan het slotniveau van donderdag.

Goud en olie opnieuw licht duurder

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1590 dollar betaald, wat neerkomt op een kleine winst ten opzichte van het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 93,50 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.

Euro stoot verder door boven 1,30 dollar Op de valutamarkten kon de euro weer een kleine vuist maken, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,308 dollar betaald, of ruim een half procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2%, of bijna 2% onder dan het slotniveau van donderdag. Goud en olie opnieuw licht duurder Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1590 dollar betaald, wat neerkomt op een kleine winst ten opzichte van het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens duurder, voor een vat ruwe olie werd bijna 93,50 dollar betaald of bijna een half procent minder dan de slotkoers van donderdagavond.