Euro weer onder 1,31 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw plooien, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3068 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,888%, of ruim driekwart procent onder dan het slotniveau van woensdag.

Goud en olie opnieuw goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 92 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro weer onder 1,31 dollar Op de valutamarkten moest de euro opnieuw plooien, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3068 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,888%, of ruim driekwart procent onder dan het slotniveau van woensdag. Goud en olie opnieuw goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1580 dollar betaald, of bijna 20 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd iets goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 92 dollar betaald of bijna een vol procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.