Euro valt onder terug onder 1,33 dollar

Op de valutamarkten was de euro de kop van jut, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3398 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,98%, of eveneens bijna een vol procent onder dan het slotniveau van woensdag.

Goud en olie wat goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1671 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 96 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt onder terug onder 1,33 dollar Op de valutamarkten was de euro de kop van jut, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3398 dollar betaald, of bijna een procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,98%, of eveneens bijna een vol procent onder dan het slotniveau van woensdag. Goud en olie wat goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1671 dollar betaald, of enkele dollars minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets minder dan 96 dollar betaald of ruim een vol procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.