Euro houdt stand boven niveau van 1,35 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder stoom, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,99%, of ruim één procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goud en olie goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1665 dollar betaald, of bijna 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ruim 97,50 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro houdt stand boven niveau van 1,35 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro onder stoom, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3578 dollar betaald, of fracties van een procent meer dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,99%, of ruim één procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goud en olie goedkoper Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1665 dollar betaald, of bijna 15 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd ruim 97,50 dollar betaald of een half procent minder dan de slotkoers van woensdagavond.