Euro springt weer boven 1,31 dollar

Op de valutamarkten blijft de koers van de euro zich erg volatiel gedragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3115 dollar betaald, of bijna een half procent procent meer dan de slotkoers van afgelopen week.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,90%, of iets lager dan het slotniveau van vrijdag.

Goud iets duurder, olieprijs iets lager

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1648 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 93 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.

Euro springt weer boven 1,31 dollar Op de valutamarkten blijft de koers van de euro zich erg volatiel gedragen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3115 dollar betaald, of bijna een half procent procent meer dan de slotkoers van afgelopen week. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,90%, of iets lager dan het slotniveau van vrijdag. Goud iets duurder, olieprijs iets lager Voor een troy ounce goud werd vanavond iets meer dan 1648 dollar betaald, of iets minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd wat duurder, voor een vat ruwe olie werd ruim 93 dollar betaald of fracties van een procent meer dan de slotkoers van vrijdagavond.