Euro valt terug weer terug onder 1,375 dollar

Op de valutamarkten kreeg de euro weer een paar rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3741 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren.

Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,672%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van woensdag.

Goudprijs zwaar onderuit, olieprijs flink hoger

Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1291,50 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau.

Ruwe olie (US Crude) ging dan weer hoger, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.

Euro valt terug weer terug onder 1,375 dollar Op de valutamarkten kreeg de euro weer een paar rake klappen, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,3741 dollar betaald, of ruim een half procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 2,672%, of ruim een procent minder dan het slotniveau van woensdag. Goudprijs zwaar onderuit, olieprijs flink hoger Voor een troy ounce goud werd vanavond iets minder dan 1291,50 dollar betaald, of bijna een vol procent minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) ging dan weer hoger, voor een vat ruwe olie werd iets minder dan 99 dollar betaald of ruim een half procent meer dan de slotkoers van woensdagavond.