Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment eveneens eerder afwachtend, de MSCI Asia Pacific index verloor zowat een kwart procent.

Bij het slot van de handel stond de Nikkei zowat 35 punten of bijna een half procent in het rood. De index werd afgevlagd op 8440,56 en kan zodoende de verloren plaats boven 8500 nog altijd niet terugwinnen.

Anderzijds sloot de Topix 0,30% lager. Volgens de Japanse centrale bank zijn de risico's voor de Japanse economie in de afgelopen weken opnieuw toegenomen.

Op de andere Aziatische beurzen was het sentiment eveneens eerder afwachtend, de MSCI Asia Pacific index verloor zowat een kwart procent. Bij het slot van de handel stond de Nikkei zowat 35 punten of bijna een half procent in het rood. De index werd afgevlagd op 8440,56 en kan zodoende de verloren plaats boven 8500 nog altijd niet terugwinnen. Anderzijds sloot de Topix 0,30% lager. Volgens de Japanse centrale bank zijn de risico's voor de Japanse economie in de afgelopen weken opnieuw toegenomen.